hacklink

php shell hacklink hacklink satış hızlı seo hacklink satışı istanbul evden eve nakliyat eskişehir evden eve nakliyat hacklink al hacklink nedir hacklink satış hacklink panel hacklink nedir seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi...

read more

Studenti_diplomskog_studija_fotografije_ADU_ISPIT

U utorak, 13. rujna u 19 sati u Galeriji Studentskog centra (Savska 25) održat će se otvorenje izložbe fotografija studenata 1. godine diplomskog studija fotografije Akademije dramske umjetnosti, pod nazivom Ispit.
Izložba će se moći pogledati do subote 24. rujna, radnim danom od 12 do 20 sati, te subotom od 10 do 13 sati.

read more

STRIPBURGER_Attention_Work_Pozor_radovi

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe STRIPBURGER Attention, Work! / Pozor, radovi! u petak, 11. prosinca 2015. u 20 sati u Galeriji Studentskog centra.
Izložba je otvorena do 29. prosinca 2015. radnim danom od 12 do 20 sati, subotom od 10 do 13 sati

read more

Tonka_Malekovic_SPACES_BETWEEN_LIVING_PLACES

Otvorenje izložbe Spaces Between (Living) Places koja slijedi umjetničko-istraživački projekt Tonke Maleković, održat će se u četvrtak, 1. rujna 2016. u Galeriji Studentskog centra (Savska 25) u 20 sati.
Izložba će biti otvorena 2-10. 9. 2016., pon – pet 15-20h te sub 10-13h.

read more

NESAVRSENE_STUKTURE_razgovor_s_Vladom_Martekom_i_Rasom_Todosijevicem

Otvorenje izložbe Nes(a)vršene strukture na kojoj će svoje radove predstaviti grupa autora iz Hrvatske i Srbije održat će se u petak, 29. siječnja u Galeriji SC s početkom u 20 sati. Sudjeluju: Fokus Grupa, Aleksandar Jestrović Jamesdin, Vladimir Miladinović, Marina Paulenka & Borko Vukosav, Marko Tirnanić te gost izlagač Raša Todosijević.

Izložba ostaje otvorena do 6. veljače 2016. Radno vrijeme Galerije SC je radnim danom od 12 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati.

Otvorenju će u četvrtak, 28. siječnja prethoditi javni razgovor dvaju umjetnika, Vlade Marteka i Raše Todosijevića koji će iz svojih perspektiva u direktnom dijalogu razgovarati o temi nes(a)vršenosti. Razgovor je zakazan za 18 sati također u Galeriji SC.

read more

Oni_dolaze…_DINO_ZRNEC_Projection_Room

Oni dolaze… je projekt čiji cilj je promovirati mlade autore koji su tek (ili jos nisu) napustili sustav Akademije te se upoznaju s novim sustavima i kodovima koje diktira umjetnicka „scena” izvan nje. Ujedno, umjetnici ce na projektu raditi i s mladim povjesnicarima umjetnosti i kustosima te ce zajednicki realizirati samostalne izlozbe navedenih autora. Uz praktican rad naglasak je na komunikaciji izmedju mladih umjetnika i kustosa cime se razvija spona i mreza novih generacija te, nadamo se, i u buduci zanimljivi projekti.

read more

Andrea_Zrno_INPUT_OUTPUT

Sedam se tlocrta (koincidencijom se u ovom slučaju može smatrati simboličko značenje broja 7) odnosi na prostore u kojima je umjetnica doista provela dio svoga života, dok onaj osmi veze prostor u kojem je trebala boraviti, ali spletom životnih niti do toga nije došlo. Zrno izradi tlocrta pristupa neopterećeno i nesputano ne inzistirajući na njihovoj posvemašnjoj točnosti te ih ostavljajući nedorečenim prostorom mogućnosti.
Otvorenje je u četvrtak, 11. veljače 2016. u 20 sati u Galeriji Studentskog centra. Izložba je otvorena do 20. veljače 2016.
radnim danom od 12 do 20 sati,
subotom od 10 do 13 sati.

read more

Oni_dolaze…_GORAN_NOVAKOVIC_Beginning_of_the_End

Pozivamo vas na otvorenje izložbe Oni dolaze… GORAN NOVAKOVIĆ: Beginning of the End u petak, 4. rujna 2015. u 20 sati u Galeriji Studentskog centra

Izložba je otvorena do 12. rujna 2015. radnim danom od 12 do 20 sati,, subotom od 10 do 13 sati.

Vidimo se!

read more

Maja_Simunovic_KALDERE

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe Oni dolaze…MAJA ŠIMUNOVIĆ – Kaldere u petak, 20. svibnja 2016. u 20 sati u Galeriji Studentskog centra. Izložba je otvorena do 31. svibnja 2016. radnim danom od 12 do 20 sati, subotom od 10 do 13 sati.

read more

POVRATAK_NA_MJESTO_ZLOCINA

“Pri radu u Galeriji jako smo brzo shvatili da nam je u krilo pala nevjerojatna prilika. Galerija je po prvi put postala artists-run space. Naša prva odluka bila je da promijenimo ime, da takvim činom ostavimo trag, makar smo znali da će sljedeća generacija vratiti ime. Bili smo svjesni da smo tu u tranzitu, ali htjeli smo tu usputnu stanicu dobro iskoristiti.”

(iz predgovora, umjetnica Helena Klakočar)

Otvorenje izložbe je 30. ožujka u 20h, a prethodit će joj razgovor s ondašnjim voditeljima i kreativcima Galerije ESCE u 18h. Izložbu posjetite do 15. travnja.

read more

Galerija_Kiosk_Kioosk_offline_1_-_o_identitetu_On_identity

U galeriji Kiosk (iza Galerije SC) 26. listopada održat će se otvorenje izložbe „Kioosk offline # 1 – o identitetu / On identity“ talijanskih umjetnica Vincenze de Nigris i Valentine Leonelli.
Početak je u 19. 30 sati. Izložba ostaje otvorena do 22. studenog.

read more

Ana_Kovacic_GDJE_JE_JASENAS

Otvorenje izložbe Gdje je Jasenaš? umjetnice Ane Kovačić održat će se u četvrtak, 21. travnja u Galeriji SC s početkom u 20 sati. Izložba je otvorena do 30. travnja, radnim danom od 12 do 20 te subotom od 10 do 13 sati.

read more

Kristina_Restovic_ROBOTI_I_MJESEC

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe Kristine Restović “Roboti i Mjesec” u ponedjeljak, 26. listopada 2015. u 20 sati u Galeriji Studentskog centra
Izložba je otvorena do 14. studenog 2015., radnim danom od 12 do 20 sati – subotom od 10 do 13 sati.

read more