PERFORACIJE_-_Tjedan_izvedbenih_umjetnosti_-_POZIV_ZA_PRIJAVU_RADOVA

Cilj Perforacija je iniciranje novih produkcija, poboljšanje prezentacijskih uvjeta te jačanje veza na nezavisnoj kulturnoj sceni. Program prvog izdanja Perforacija usmjeren je na okupljanje umjetnika iz Hrvatske i susjednih zemalja, čije se izvedbe temelje na plesnom, kazališnom i likovnom izrazu te prijelaznim i graničnim područjima različitih disciplina.

Za prijavu je potrebno:

– koncept rada / izvedbe

– tehničke potrebe

– CV

– fotografije ili info materijale prijašnjih izvedbi

Prijave slati mejlom na perforacije@gmail.com ili poštom na adresu: Centar za mirovne studije (za Perforacije), Pierottijeva 3/III, 10000 Zagreb.

Rok prijave je 26. 6. 2009.

Perforacije će uz prezentaciju radova biti i prostor susreta umjetnika s inozemnim producentima i direktorima kazališta i kulturnih centara iz SAD-a i Europe, koji su već najavili svoj dolazak.

Uz izbor umjetnika i radova po pozivu festivala, Perforacije pozivaju sve zainteresirane da predlože svoje izvedbene koncepte, odnosno performans u bilo kojem obliku ili žanru: body art, ritual, akcija, happening, intervencija, itd.

Odabrani prijedlozi bit će predstavljeni u okviru programa Perforacija te honorirana izvedba. Uz to nudimo i podršku u pripremnoj i produkcijskoj fazi prema potrebi projekta i našim mogućnostima. Podrška uključuje mogućnost rada u prostorima Studentskog centra u Zagrebu tijekom srpnja, kolovoza i rujna, participaciju u troškovima smještaja i puta umjetnika koji nisu iz Zagreba i druge mogućnosti prema pojedinačnim potrebama

Perforacije – tjedan izvedbenih umjetnosti je projekt udruge Domino, a organizira se u partnerstvu s Kulturom promjene SC-a iz Zagreba i Art radionicom Lazareti iz Dubrovnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *